5.jpg 3.jpg 4.jpg 1.jpg 7.jpg 6.jpg 8.jpg 10.jpg 9.jpg 11.jpg 13.jpg 2.jpg 12.jpg

Profil

  • Vi lægger stor vægt på service, god og personlig betjening. Og på kvalitet og faglig ekspertise.
  • På baggrund af de mange års erfaring inden for synsbranchen, sikrer det dig at synet foretages professionelt og sikkert.
  • Vi er kontrolleret af TÜV og Trafikstyrelsen. Hele konceptet er underlagt kvalitetssikring, og udstyret er kalibreret af Dansk Teknologisk Institut. Det er din garanti for at kvaliteten af synet er i top.
  • Løbende efteruddannelse holder os ajour med ny teknik og nye regelsæt fra Trafikstyrelsen og andre instanser.

 

Hos os får du også:

  • Mulighed for at få synet din bil, næsten når det passer dig.
  • Rådgivning om vedligeholdelse og reparationsvejledning.
  • En kop kaffe og kan læse dagens avis i hyggelige omgivelser.

 

 

gitte.jpg
Gitte Engholm Jørgensen
Indehaver og administrativ ansvarlig

Gitte er som regel det første (smilende) ansigt du møder når du henvender dig til Midtfyns Bilsyn. Det er hende som klarer alle de administrative opgaver såsom modtagelse af kunder, og besvarelse af telefonopkald med meget mere. Og hun varetager alt hidrørende bogholderiet.

christian.jpg
Christian Engholm Jørgensen
Indehaver og Teknisk ansvarlig
Bilsagkyndig kategori 4 

Christian møder du i synshallen hvor han varetager alle synsopgaver. Christian er udlært mekaniker i 1987, og har beskæftiget sig med bilsyn siden 1/5 1998. Han er tillige altid behjælpelig med at besvare tekniske spørgsmål.

ole.jpg
Ole Bech Kristensen
Bilsagkyndig kategori 4 

Ole møder du ligeledes i synshallen, hvor også han varetager alle synsopgaver. Ole er udlært pladesmed, og har beskæftiget sig med bilsyn siden 1/08 1999. Ole er selvfølgelig også altid parat til at besvare de tekniske spørgsmål der måtte være.

arne.jpg
Arne Jørgensen
Bilsagkyndig kategori 3 

Arne møder du også i synshallen, hvor han varetager alle synsopgaver på køretøjer op til 3500kg. Arne er udlært mekaniker i 1991 og har beskæftiget sig med bilsyn siden 1/11 1998. Og Arne er selvfølgelig også altid parat til at besvare tekniske spørgsmål.